Laukon kartano

by Arto Rastas

 

Tällä sivulla kerrotaan ideoista ja henkilöistä Arto Rastaan 4.6,2019 avautuvan Laukko-ravintolan taustalla.

Hyvä ruoka on aina ollut osa Laukon kartanoa, yhtä maan suosituimmista kulttuurikohteista. Tapahtumiaan kehittävässä Laukossa myös ruoka halutaan päivittää palvelemaan vieraita uudella konseptilla. Siksi siitä on kutsuttu vastaamaan keittiömestari Arto Rastas, joka tiimeineen nostaa ruokatuotteen laadukkaasti mutta mutkattomasti uudelle tasolle.

Rastas on arvostettu ja palkittu keittiömestari, jolla on pitkä kokemus myös kartano- ja kesäravintoloista Villa Hakkarista Tyrvään Pappilaan. Hän lupaakin Laukkoon laadukasta mutta rennolla otteella valmistettavaa ja nautittavaa ruokaa, jossa kotimaiset ja lähituottajien raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Varsin maltillisesti hinnoiteltujen pöytiin tarjoiltujen annosten ohella luvassa on runsas alkupalapöytä. Kokit valmistavat ruokaa myös ulkosalla grillaten.

– Tuon sinne savuntuoksua, kunnon räyhäkästä hiiligrillimenoa ja meininkiä. Niin, että tarvittaessa saadaan vaikka puolikas sika grilliin makaamaan, Rastas kuvailee innostuneena.

Laukon kartanon kesätapahtumien volyymi on kasvanut parissa vuodessa niin suureksi, että ne vaativat jo kartanonrouva Liisa Lagerstamin ja hänen miehensä Jouni Minkkisen täyden työpanoksen. Oli luontevaa etsiä sopiva yhteistyökumppani ruokatuotteesta vastaamaan.

– Haluamme tarjota elämyksiä niin taide- kuin ruokasarallakin, korkealaatuisuutta joka tavalla. Mielestäni yhteistyö Arto Rastaan kanssa on tilaisuus yhdistää kaksi laadukasta brändiä, Lagerstam toteaa tyytyväisenä.

– Laukko kehittää kulttuuritarjontaansa koko ajan. Mielestäni on hienoa, että samalla myös ruokatuotetta halutaan kehittää entisestään ja tarjota asiakkaille uusia ruokaelämyksiä jatkossakin, toteaa Rastas iloisena.

Lue lisää Arto Rastaasta, hyvästä ruuasta ja ravintoloista.

 

 

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

0400 237 380 (arkisin klo 10-14)

myynti@laukonkartano.fi