LAUKON KARTANON HENKILÖSTÖVALMENNUKSET

Pirkanmaan kauneimmat järvimaisemat, historiallinen kartanomiljöö ja erinomaiset ravintolapalvelut takaavat ikimuistoiset puitteet inspiroiville valmennuspäiville.

Laukon kartanon tarjoamista innovatiivisista valmennuksista vastaavat Jyrki Kujanen ja Jenni Sofia, yhdessä tai yksittäin.

Valmennukset räätälöidään aina tilaajan omien tarpeiden mukaan. Eri valmennuksista ja teemoista on mahdollista yhdistellä juuri teidän ryhmällenne sopiva paketti.  Kerrothan toiveistasi, kun otat yhteyttä.

Tavoitat myyntipalvelumme (ma-pe klo 9-14) puhelimitse 0400 237 380 tai sähköpostilla varaukset@laukonkartano.fi.

 

JYRKI KUJANEN

Jyrkin mukaansatempaavilla ja osallistavilla valmennustunneilla osallistujat pääsevät tarkastelemaan omia erilaisia roolejaan ja rikkomaan rajojaan. Hauskojen ja herättelevien harjoitteiden myötä osallistujat oppivat katsomaan itseään sekä ympäristöään uudella tavalla. Valmennukset toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina tai ne ovat helposti yhdistettävissä mahdollisen muun koulutuksen yhteyteen.

Valmennuskonsultti Jyrki Kujasella on erittäin monipuolinen työelämän toimialakokemus. Hän on toiminut johdon tehtävissä hotelli-, matkailu- ja matkatoimistoalalla, markkinatutkimusalalla, sähköisessä mediassa, rekrytointipalveluissa, radio- ja tv -toimittajana sekä itsenäisenä konsulttiyrittäjänä.

 

JENNI SOFIA

Mielen valmentaja ja mentalisti Jenni Sofian Mielen voimaa -luennoilla ja valmennuksilla opitaan käytännön harjoitteiden avulla, miten mieli toimii sekä saadaan välineitä oman mielen johtamiseen ja treenaamiseen. Mielen voimaa -luennot sopivat erinomaisesti myös kevyempien virkistyspäivien ohjelmaksi. Lisäksi tarjolla on valmennuskokonaisuuksia, joissa keskitytään tiettyyn teemaan, esimerkiksi stressinhallintaan tai esiintymisjännityksen taltuttamiseen.

Kevyempää ohjelmaa päiväänsä kaipaaville on tarjolla Jenni Sofian maaginen ja mukaansatempaava Mielen Taikaa -mentalismishow, josta esiintyjän ja yleisön välinen vuorovaikutus tekee todella ainutlaatuisen kokemuksen.

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta