Jussi Tuurna & Tiina Weckström:

Tähän on tultu

 

Laukon kartanon puistossa keskiviikkona 11.7.2018 klo 15-17

 

Tähän on tultu -konsertissa yhdistyvät hurmaavalla tavalla intiimi musiikkiteatterin traditio, saksalainen kabaree ja ranskalainen chanson. Teos on musiikin täyttämä hetki elämän risteyksessä, jossa ovat läsnä menneisyys, nykyisyys ja aavistus tulevasta.

 

Laukon kartanon puistossa kuullaan sävellyksiä ja tekstejä Tuurnan lisäksi Anna-Mari Kähärältä, Ariel Ramirezilta, Jacques Breliltä, Friedrich Hollaenderilta, Arto Melleriltä, Pirkko Saisiolta, Aulikki Oksaselta, Arvo Turtiaiselta ja Aaro Hellaakoskelta.

 

Näyttelijä Tiina Weckström ja muusikko-säveltäjä Tuurna tekivät viimeksi yhteistyötä Kansallisteatterissa Pirkko Saision menestysmusikaalissa SLAVA! Tähän on tultu -konsertin aikana kuullaan SLAVA!:sta tutut, vavisuttavat kappaleet Kohtaloni kellot, Musta korppi ja Äitien laulu. Teoksen kantaesitys nähtiin Teatteri Jurkassa 17.2.2016.

 

”Esityksen kokoavana voimana on sukellus elämän synkkiin pohjavirtoihin, erityisesti luopumiseen ja kuolemaan. Ahdistus ei silti saa valtaa, päällimmäiseksi jää pyörryttävä elämänjano.” Lauri Meri, Helsingin Sanomat

 

”Tuurnan ja Weckströmin jutustelussa on pakotonta huumoria ja ironiaa. Nykymaailmakaan ei jää kommenteitta. Weckströmin savuisennotkea, hämmästyttävänkin matala altto sukeltaa sielukkaasti syvimpiinkin kellareihin.” Soila Lehtonen, Aamulehti

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Info: 040 157 8508

Pöytävaraukset: 040 157 8090

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

Pöytävarauksia voimme ottaa vastaan ainoastaan puhelimitse

www.laukonkartano.fi

Kartta