Jukka Perko & Johanna Iivanainen

 

Laukon kartanon puistossa lauantaina 21.7. klo 15-17

 

Saksofonisti Jukka Perko ja laulajatar Johanna Iivanaisen kohtaaminen vie kuulijansa jazzin perinteen viitoittamaa polkua Amerikkaan. Sinne kuljetaan ikivihreiden broadway-sävelien tahtiin, mutta löytyy kulkijoiden repusta myös muutamia kotimaisia tuomisia suomalaisten iskusävelmien muodossa. Yhteistä näille kaikille kuitenkin on se, että ne kutkuttavat svengijalkaa ja nostavat tunteet pintaan. Hermokkaasti svengaavat rumpali Ville Pynssi sekä basisti Eero Seppä takaavat kyydin keinuvuuden. Ihanaa jazzia ja elämää!

 

Jukka Perkon kansainvälinen ura alkoi rakettimaisella nousulla vuonna 1987 itsensä Dizzy Gillespien pestattua vasta 19-vuotiaan Perkon big bandiinsä. Hänen häikäisevää soittoaan verrattiin nuoreen Charlie Parkeriin ja arvostelut olivat ylistäviä. Gillespien yhtyeessä vietetyn kahden vuoden jälkeen Jukka Perko on johtanut omia yhtyeitään ja esiintynyt yli 40 maassa. Loistavan soittotekniikkansa siivittämänä ja yhdistelemällä suomalaiskansallisia ominaispiirteitä jazzin perinteeseen Perko on kasvanut yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä saksofonisteista.

 

SuomiLOVE-musiikkiohjelmassa loistava Johanna Iivanainen tunnetaan hätkähdyttävän laaja-alaisena ja sävykkäänä tulkitsijana. Iivanainen on vuosien varrella julkaissut kolme sooloalbumia ja työskennellyt lukuisten orkesterien ja kokoonpanojen kanssa. Hänet on palkittu niin Jazz-Emmalla kuin Louis Armstrong-palkinnolla.

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Info: 040 157 8508

Pöytävaraukset: 040 157 8090

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

Pöytävarauksia voimme ottaa vastaan ainoastaan puhelimitse

www.laukonkartano.fi

Kartta