Martin Alvarado & Nuevo Quinteto Otra Vez

Laukon kartanon puistossa 1.8. klo 15

 

Martin Alvarado ja uudistunut Nuevo Quinteto Otra Vez tarjoavat suomalaista kaihomielistä tangoa rouhevampaa, realistisempaa ja haastavampaa tangotulkintaa. Argentiinalainen tangotähti ja maailman tango nuevo -yhtyeiden ehdottomaan kärkijoukkoon lukeutuva kvintetti ylittävät perinteisen ja uuden tangon rajoja. Laukon kartanon puistossa Carlos Gardelin tango cancion, Astor Piazzollan tango nuevo sekä Toivo Kärjen ikivihreät suomitangot yhdistyvät jazz- ja taidemusiikin elementteihin.

Martín Alvaradoa pidetään yleisesti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana ja jopa yhtenä hienoimmista vokalisteista tangon historiassa. Häntä on kutsuttu ”2000-luvun tangon ääneksi” ja ”Buenos Airesin parhaaksi ääneksi”. Alvaradon ura lähti nousuun, kun hän lauloi Tampere Filharmonian solistina vuonna 2003. Sen jälkeen hän on esiintynyt Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa eri estradeilla sekä televisiossa.

 

Nuevo Quinteto Otra Vez edustaa tango nuevon kirkkainta kärkeä. Kvintetti on omistautunut uuden musiikin luomistyölle etsimällä, säveltämällä ja sovittamalla. Perinteisen argentiinalaisen tangon sekä tango nuevon suvereeni, virtuoosinen ja syvällinen hallinta luo edellytykset uuden suomalaisen konserttitangon kansalliseen ja kansainväliseen menestykseen.

Martin Alvarado – laulu
Antti Heermann – viulu
Henrik Sandås – bandoneon
Jere Haakana – sähkökitara
Matti Laukkanen – piano
Petri Mäkiharju – kontrabasso

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Info: 040 157 8508

Pöytävaraukset: 040 157 8090

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

Pöytävarauksia voimme ottaa vastaan ainoastaan puhelimitse

www.laukonkartano.fi

Kartta