Opastukset | Ryhmille

 

Laukon kartanossa vierailevat ryhmät (vähintään 20 henkilöä) voivat valita juuri omaan retkiohjelmaansa sopivan elämyksellisen opastuskierroksen.

Valitse omasi seuraavista vaihtoehdoista. Huomaathan, että opastushintamme sisältävät sekä pääsylipun museoalueelle että opastuksen.

 

Juhlakierros

FT Liisa Lagerstamin juhlakierroksilla perehdytään Laukon kartanon kiehtovaan historiaan ja nykyisyyteen – taidetta, antiikkia ja arkeologiaa unohtamatta. Erittäin korkeatasoinen opastus sisältää kuvien siivittämän esitelmätuokion kartanon salissa.

Juhlakierros kesto 90 tai 60 minuuttia. Kierroksen jälkeen ryhmäläiset voivat tutustua museoalueella näyttelyihin ja tehdä ostoksia Juhlatallin suuressa puodissa. Kartanon pihapiirissä liikutaan sään ja ryhmän toiveiden mukaan joko ryhmän omalla bussilla tai kävellen.

Hinta 22 €/henkilö (sisältää museolipun 12 € ja teemaopastuksen 10 €).

 

Opastuskierros

Laukko-opastuksella ryhmäläiset tutustuvat Laukon kartanon historiaan ja taideaarteisiin. Matkan varrella kuljetaan (bussilla tai kävellen) läpi kauniin kartanomiljöön

Opastuskierros kestää noin 60 minuuttia. Opastetun kierroksen jälkeen ryhmäläiset voivat tutustua puistoalueen näyttelyihin ja tehdä ostoksia Juhlatallissa sijaitsevassa suuressa puodissa. Pihapiirissä kuljetaan sään ja ryhmän toiveiden mukaan joko ryhmän omalla bussilla tai kävellen.

Hinta 17 €/henkilö (sisältää museolipun 12 € ja opastuksen 5 €).

 

Tervetuloa Laukkoon -kierros

Juhlatunnelmissa tai nopeassa aikataulussa Laukossa vieraileville ryhmille olemme suunnitelleet kevyen Tervetuloa Laukkoon -kierroksen, joka sisältää lyhyen opastuksen päärakennuksella ja tervetuliaismaljan.

Tervetuloa Laukkoon -kierroksen kesto noin 30 minuuttia.

Hinta 22 €/henkilö (sisältää museolipun, opastuksen ja tervetuliaismaljan).

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta