Laukossa ryhmät (vähintään 20 henkilöä) voivat valita juuri omaan retkiohjelmaansa sopivan korkeatasoisen opastuskierroksen. Valitse omasi seuraavista vaihtoehdoista. Huomaathan, että opastushintamme sisältävät sekä pääsylipun museoalueelle että opastuksen.

 

Juhlakierros

FT Liisa Lagerstamin legendaarisilla juhlakierroksilla perehdytään Laukon kiehtovaan historiaan ja nykyisyyteen – taidetta, antiikkia ja arkeologiaa unohtamatta. Vuosittain vaihtuva teemaopastus sisältää kuvien siivittämän esitelmätuokion kartanon salissa. Vuonna 2018 teemana ovat ”Laukon ritarit ja muinaiset aarteet”.

Juhlakierros kestää noin puolitoista tuntia. Kierroksen jälkeen ryhmäläiset voivat tutustua  puistoalueen näyttelyihin ja tehdä ostoksia Juhlatallin suuressa puodissa. Kartanon pihapiirissä liikutaan sään ja ryhmän toiveiden mukaan joko ryhmän omalla bussilla tai kävellen.

Hinta 22 €/henkilö (sisältää pääsymaksun 12 € ja teemaopastuksen 10 €).

 

Opastuskierros

Perinteisemmällä Laukko-opastuksella ryhmäläiset tutustuvat päärakennuksella suuren suomalaisen historiakartanon kiehtoviin vaiheisiin ja taideaarteisiin. Matkan varrella tutustutaan kauniiseen kartanomiljööseen.

Opastuskierros kestää noin tunnin. Opastetun kierroksen jälkeen ryhmäläiset voivat tutustua puistoalueen näyttelyihin ja tehdä ostoksia Juhlatallissa sijaitsevassa suuressa puodissa. Pihapiirissä kuljetaan sään ja ryhmän toiveiden mukaan joko ryhmän omalla bussilla tai kävellen.

Hinta 17 €/henkilö (sisältää pääsymaksun 12 € ja opastuksen 5 €).

 

Tervetuloa Laukkoon -kierros

Juhlatunnelmissa tai nopeassa aikataulussa Laukossa vieraileville ryhmille olemme suunnitelleet kevyen Tervetuloa Laukkoon -kierroksen, joka sisältää lyhyen opastuksen päärakennuksella ja tervetuliaismaljan.

Tervetuloa Laukkoon -kierroksen kesto 1/2 – 1 tuntia.

Hinta 22 €/henkilö (sisältää pääsymaksun, opastuksen ja tervetuliaismaljan).

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Ryhmätilaukset ja pöytävaraukset:
(ma-pe klo 9-14)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta