Laukossa juhlitaan syksyn hämärtyessä keittiömestari Jarkko Pekosen korkeatasoisten teemaillallisten merkeissä. Juhlatallin Kurki-salissa pöytiin tarjoiltavien Laukko-illallisten menut, ajankohdat ja varaustiedot löydät alta.

 

 

KARTANOMENU

pe 21.10. / la 22.10. (klo 18)

Punajuuririsottoa ja madeirareduktiota

Graavattua lohta, savulohimoussea ja pieniä kurpitsa-perunalettuja

Paistettua heinäsorsaa, palsternakkapyreetä ja tummaa tattikastiketta

tai

Paahdettua siikaa, perunamuffinssi ja porkkana-voikastiketta

Lakka-tuorejuustokakkua ja lakkasorbettia

62 €

 

RIISTAMENU

pe 4.11. / la 5.11. (klo 18)

Paahdettua saaristolaisleipää, savuahvenrilletteä ja viiriäisen uppomuna

Paistettua Laukon peuranfileetä, rosmariini-perunakroketti ja portviinikastiketta

tai

Paistettua turskaa, tilliperunakakkua ja sinisimpukkakastiketta

Hasselpähkinäinen bavaroise ja mustaherukkasorbettia

58 €

 

Varaa itsellesi tai seurueellesi Laukko-illallinen kartanon myyntipalvelusta (ma-pe klo 9-16) p. 0400 237 380. Pyydämme ilmoittamaan pöytävarauksen yhteydessä pääruokavalintasi (liha/kala) sekä mahdolliset erikoisruokavaliot.

Laukko-illallinen sisältää pääsymaksun (15 €) juhlavuoden näyttely- ja puistoalueelle. Vieraat voivat tutustua kartanon päärakennukseen ja historialliseen puistoon sekä tehdä ostoksia suuressa kartanopuodissa ennen illallisen alkua (klo 16-18).

 

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Ravintolan pöytävaraukset:
(ma-su klo 9-16)
p. 040 1578090

Info:
(ma-su klo 9-18)
p. 040 1578508

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-15)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti