Suuri puistotalo sijaitsee nimensä mukaisesti keskellä Laukon puistoa aivan Omenalahden rannalla.

Puistotalon vastavalmistuneet asunnot esiteltiin Kartanokylän toisena asuntopäivänä toukokuussa 2015.

Asunto A ( 52 m²) käsittää tilavan keittiön, olo/makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Vuokra 624 € / kk (sis. vesi ja lämmitys).

Asunto B (46 m²) käsittää pienen keittiön, olohuoneen, pienen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Asunnon ikkunat ovat kauniisti järvelle päin. Vuokra 598 € / kk (sis. vesi ja lämmitys).

Asunto C (62 m²) käsittää suuren keittiön ja olohuoneen, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Asunnolla oma sisäänkäynti suoraan puistosta. Vuokra 798 € / kk (sis. vesi ja lämmitys).

Asunto D (66 m²) Puistotalon toisessa kerroksessa. Asunnossa on uudenaikainen avara pohjakaavaratkaisu, kattoikkunat ja alas asti avoimet seinät. Viihtyisän keittiö/ruokailutila/olohuoneen ohella asunnossa on kaksi makuu/työhuonetta sekä kylpyhuone. Vuokra 754 € / kk (sis. vesi ja lämmitys).

Asunto E (103 m²) kattohuoneisto puistotalon toisessa kerroksessa. Kartanokylän ylellisimmässä asunnossa on uudenaikainen avara pohjakaavaratkaisu, kattoikkunat ja alas asti avoimet seinäpinnat. Asunnossa on avoin keittiöruokailutila, suuri olohuone, kaksi makuu/työhuonetta sekä tilava kylpyhuone. Asunto vuokrataan viikoksi kerrallaan. Hinta 850 € / viikko. Tiedustelut: 0400 237380 tai varaukset@laukonkartano.fi. 

Puistotalon kellarikerroksessa sijaitsevat Laukon kartanokylän pesutupa ja saunaosasto. Talon asukkailla on vapaa käyttöoikeus rantasaunoihin, laitureihin ja peltopalstoihin.

 

 

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Tiedustelut ja ryhmätilaukset
(ma-pe klo 9-16)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti