Ke 12.7 Masa Orpana Honk

Rhythm and bluesin juhlaa

Masa Orpana Honk soittaa, vankalla kokemuksella, energistä ja monipuolista rhythm and bluesia. Musiikki on yhdistelmä rhythm and bluesia, jazzia, new orleans -henkistä musiikkia, gospelia, countrya, afroa ja soulia. Musiikissa saksofoni on keskeisellä sijalla.

Laukon puistossa kuullaan sekä yhtyeen omia kappaleita että rhythm and bluesin klassikoita. Monet kappaleet ovat instrumentaaleja. Ohjelmistossa on kuitenkin myös laulettua rhythm and bluesia.

Soittajat ovat pitkän linjan ammattilaisia ja tuttuja mm. yhtyeistä Anssi Tikanmäki Orchestra, Groovy Eyes, Olmarin Unioni, Honky Tonk Men, Rakka, Pauli Hanhiniemen Perunateatteri ja Hehkumo.

Masa Orpana, saksofonit
Jonni Seppälä, kitara, laulu
Ville Vallila, bassokitara
Juppo Paavola, rummut

 

La 15.7 Sonja Pajunoja & Supernova Combo

Ikivihreitä iskelmiä

Lauantaina Laukon puistolavalle nousee maamme musiikkiteattereiden nouseva tähti Sonja Pajunoja yhdessä Supernova Combon kanssa. Luvassa on maailman tunnetuimpia iskelmiä viimeisten 50 v ajalta hieman Britannian X-Factorin hengessä. Konsertti sopii siis koko perheen nautittavaksi.

Supernovan kanssa 8 vuotta laulaneella Sonja Pajanojalla on nuoresta iästään huolimatta jo mittava ura maamme musiikkiteattereissa ja konserttilavoilla.

Supernovan kapellimestarina, sovittajana ja pianistina toimii Mikko Punkari. Muusikkoina on useampiakin maamme eturivin ammattilaisia sekä kokeneita harrastajia.

Orkesterin ns. combo-kokoonpanossa on kahdeksan puhallinta; kaksi trumpettia, pasuuna, kolme saksofonia, klarinetti ja huilu. Rytmiryhmän muodostavat piano, kitara, basso ja rummut.

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Ravintolan pöytävaraukset:
(ma-su klo 9-16)
p. 040 1578090

Info:
(ma-su klo 9-18)
p. 040 1578508

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-15)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti