LAUKON KARTANON HENKILÖSTÖVALMENNUKSET

 

Pirkanmaan kauneimmat järvimaisemat, historiallinen kartanomiljöö ja erinomaiset ravintolapalvelut takaavat ikimuistoiset puitteet inspiroiville valmennuspäiville.

Valmennukset räätälöidään aina tilaajan omien tarpeiden mukaan. Eri valmennuksista ja teemoista on mahdollista yhdistellä juuri teidän ryhmällenne sopiva paketti.  Kerrothan toiveistasi, kun otat yhteyttä.

Tavoitat myyntipalvelumme (ma-pe klo 9-14) puhelimitse 0400 237 380 tai sähköpostilla varaukset@laukonkartano.fi.

 

JENNI SOFIA

Mielen valmentaja ja mentalisti Jenni Sofian Mielen voimaa -luennoilla ja valmennuksilla opitaan käytännön harjoitteiden avulla, miten mieli toimii sekä saadaan välineitä oman mielen johtamiseen ja treenaamiseen. Mielen voimaa -luennot sopivat erinomaisesti myös kevyempien virkistyspäivien ohjelmaksi. Lisäksi tarjolla on valmennuskokonaisuuksia, joissa keskitytään tiettyyn teemaan, esimerkiksi stressinhallintaan tai esiintymisjännityksen taltuttamiseen.

Kevyempää ohjelmaa päiväänsä kaipaaville on tarjolla Jenni Sofian maaginen ja mukaansatempaava Mielen Taikaa -mentalismishow, josta esiintyjän ja yleisön välinen vuorovaikutus tekee todella ainutlaatuisen kokemuksen.

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

0400 237 380 (arkisin klo 9-14)

myynti@laukonkartano.fi

 

Kartta