Kuinka kauan ryhmävierailu kokonaisuudessaan kestää?

Ryhmävierailun kesto riippuu vierailun sisällöstä. Jos ryhmä osallistuu pitemmälle kartanon rouvan opastukselle, syö lounasta ja tekee ostoksia, vierailuun kannattaa varata vähintään 3 tuntia. Jos ryhmä osallistuu tunnin opastuskierrokselle, nauttii kartanokahvit ja tekee ostoksia, kannattaa vierailuun varata vähintään 2 tuntia.

Muistathan, että opastuskierroksen jälkeen ryhmät voivat vapaasti tutustua Juhlatallin ja puistoalueen näyttelyihin sekä tehdä ostoksia kartanopuodissa. Omaa katselu- ja ostosaikaa kannattaa varata puolesta tunnista tuntiin. Kauniina kesäpäivänä Laukon kartanomiljöössä viipyy mieluusti vaikka koko päivän.

Soveltuvatko Laukon näyttelyt liikuntarajoitteisille?
Vastikään remontoitu Juhlatalli, jossa puoti, kahvila, ravintola ja wc-tilat sijaitsevat, on esteetön vierailukohde. Laukon päärakennuksessa sijaitseviin näyttelyihin on valitettavasti noustava jyrkähköjä portaita pitkin.

Miten ryhmä liikkuu Laukon pihapiirissä?
Laukon pihapiirissä liikutaan ryhmän toiveiden ja sääolojen mukaisesti joko kävellen tai ryhmän omalla bussilla. Opastukset keskittyvät päärakennukselle. Kierrokset on suunniteltu niin, että ryhmäläiset pääsevät välillä istumaan ja lepuuttamaan jalkojaan.

Voivatko ryhmät vierailla Laukossa ilman opastettua kierrosta?
Ryhmät voivat tutustua näyttelyihin joulu- ja kesäsesongin aukioloaikojen puitteissa myös ilman opastusta. Sesonkiaikojen ulkopuolella Laukon näyttelyt ja puistoalue ovat avoinna ryhmille ainoastaan kartanon omilla opastuksilla.

Miten varaan ryhmävierailun?
Opastukset ja ruokailut varataan aina etukäteen. Tavoitat Laukon kartanosihteerin (ma-pe klo 9-16) 0400 237 380 tai varaukset@laukonkartano.fi.

Milloin vahvistan henkilömäärän ja ruokailut?
Pyydämme, että vahvistatte ryhmän lopullisen henkilömäärän ja erikoisruokavaliot viimeistään 5 arkipäivää ennen vierailua. Ravintolapalveluissa tuolloin ilmoitettu henkilömäärä on minimilaskutuksen peruste.

Peruutusehdot?
Mikäli perutte vahvistetun tilaisuuden kokonaan viisi arkipäivää ennen vierailupäivää, veloitamme 50 % tilattujen ruokatarjoilujen ja ohjelmapalveluiden arvosta.

Miten maksan ryhmävierailun?
Maksu voidaan suorittaa paikanpäällä käteisellä/kortilla tai laskulla jälkikäteen.

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Ravintolan pöytävaraukset:
(ma-su klo 9-16)
p. 040 1578090

Info:
(ma-su klo 9-18)
p. 040 1578508

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-15)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti