Laukossa ryhmät voivat valita juuri omaan retkiohjelmaansa sopivan korkeatasoisen opastuskierroksen.

 

Kartanon rouvan juhlakierros

Ryhmäläiset tutustuvat kartanon rouvan FT Liisa Lagerstamin viihdyttävällä opastuskierroksella Laukon historiaan ja nykyisyyteen – taidetta, antiikkia ja arkeologiaa unohtamatta. Itsenäisyyden juhlavuonna Suomi-Filmin tunnelmissa liikkuva opastus sisältää elokuvatähtien siivittämän esitelmätuokion kartanon salissa. Pihapiirissä liikutaan sään ja ryhmän toiveiden mukaan joko ryhmän omalla bussilla tai kävellen.

Juhlakierroksen kesto on noin puolitoista tuntia. Opastetun kierroksen jälkeen ryhmäläiset voivat vapaasti tutustua Laukon pihapiiriin ja puistoalueen näyttelyihin sekä tehdä ostoksia Juhlatallissa kartanon rouvan puodissa.

Juhlakierroksen hinta on 23 €/henkilö (sisältää pääsymaksun 13 € ja juhlakierroksen 10 €).

 

Opastuskierros

Perinteisemmällä Laukko-opastuksella ryhmäläiset tutustuvat Linnoissa kreivien -näyttelyyn päärakennuksessa. Lisäksi ryhmä kulkee läpi kauniin kartanomiljöön ja kuulee samalla suuren suomalaisen historiakartanon kiehtovista vaiheista. Laukon kartanon pihapiirissä kuljetaan sään ja ryhmän toiveiden mukaan joko ryhmän omalla bussilla tai kävellen.

Opastuskierroksen kesto on noin tunti. Opastetun kierroksen jälkeen ryhmäläiset voivat vapaasti tutustua Laukon pihapiiriin ja puistoalueen näyttelyihin sekä tehdä ostoksia Juhlatallissa kartanon rouvan puodissa.

Opastuskierroksen hinta on 18 €/henkilö (sisältää pääsymaksun 13 € ja opastuskierroksen 5 €).

 

Tervetuloa Laukkoon

Juhlatunnelmissa tai nopeassa aikataulussa Laukossa vieraileville ryhmille olemme suunnitelleet kevyen Tervetuloa Laukkoon -kierroksen, joka sisältää lyhyen opastuskierroksen ja tervetuliaismaljan.

Tervetuloa Laukkoon -kierroksen kesto noin puoli tuntia.

Tervetuloa Laukkoon -paketin hinta 23 €/henkilö (sisältää pääsymaksun, opastuksen ja tervetuliaismaljan).

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Ravintolan pöytävaraukset & Info:
(ma-su klo 9-14)
p. 040 157 8508

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti