Onko Laukko esteetön vierailukohde?

Juhlatalli ravintoloineen ja puoteineen sopii pyörätuolilla kuljettavaksi. Sen sijaan Laukon näyttelytilat eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille, koska niihin on noustava portaita.

Voiko Laukossa poiketa kesäkaudella (26.6.-13.8) lounaalla, kahvilla tai puodissa ilman pääsymaksua?

Kyllä vain. Laukon ravintola, talliterassi- ja kahvila sekä kartanopuoti sijaitsevat Juhlatallissa, joka sijaitsee maksullisen puisto- ja näyttelyalueen ulkopuolella.

Onko Laukossa yleisöopastuksia?

Yleisöopastukset kesäkaudella (26.6.-13.8.) ma-ti ja to-pe klo 13.30. Kartanon pihapiirissä ja näyttelyissä kulkeva opastuskierros kestää tunnin ja sisältyy pääsylipun hintaan.

Miksi kesäpassi kannattaa hankkia?

Ainoastaan 25 € hintaisella kesäpassilla voit vapaasti vierailla Laukossa vaikka joka päivä läpi kesäkauden. Samalla kesäpassi on pääsylippusi kaikkiin 42 puistokonserttiin ja -elokuvaan. Muistathan, että kesäpassi on henkilökohtainen.

Mistä voin ostaa Laukon kesäpassin?

Kesäpassin voi ostaa Laukon kartanon aukioloaikoina (26.6.-13.8. joka päivä klo 11-18) lippukassalta tai etukäteen Laukon kartanon verkkokaupasta (klikkaa linkkiä).

Kuinka paljon aikaa kannattaa varata Laukko-vierailuun?

Uusi Laukko on suunniteltu siten, että vieraat voivat eritoten kauniina kesäpäivinä viettää kartanolla vaikka koko päivän. Toisaalta Laukkoon voi tarpeen tullen tutustua myös nopeasti vajaassa tunnissa.

Voivatko yksittäiset asiakkaat vierailla Laukossa kesäkauden ulkopuolella?

Laukon näyttelyt avautuvat suurelle yleisölle jälleen joulukuun viikonloppuina. Laukon ravintolassa joulun upeat pikkujoulut ja joululounaat.

Voinko majoittua Laukossa?

Laukossa ei ikävä kyllä tällä hetkellä ole tarjolla hotellityyppistä majoitusta.

Voiko Laukkoon saapua omalla veneellä?

Pajalahden pohjukassa sijaitsevasta Laukon satamalaiturista löytyy kymmenen venepaikkaa, joita kartanon asiakkaat voivat käyttää aukioloaikoina (max. 6 tuntia).

Voinko ottaa koiran Laukon puistoon?

Koirat ovat tervetulleita puistoalueelle. Koirille löytyy kivoja lenkkireittejä myös kartanon lähialueella risteileviltä hiekkateiltä.

 

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Tiedustelut ja ryhmätilaukset
(ma-pe klo 9-16)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti