Onko Laukko esteetön vierailukohde?

Juhlatalli ravintoloineen ja kahviloineen sopii pyörätuolilla kuljettavaksi. Sen sijaan päärakennuksen ”Kartanojoulu” tai juhlavuoden päänäyttely ”Juhani Lagerstamin Laukossa” ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille, sillä päärakennukselle on noustava portaita pitkin.

Voiko Laukossa poiketa joulusesongin aikaan ostoksilla tai vaikkapa glögillä ilman pääsymaksua?

Kartanopuoti, kahvila ja ravintola sijaitsevat suuressa Juhlatallissa, jonne pääsee ilman pääsylippua. Joulusesongin aikaan Glögikahvila ja Kartanopuoti ovat avoinna joka päivä klo 14-20. Joululounaat 12. joulukuuta alkaen.

Minne tarvitsen Laukossa pääsylipun?
Laukossa tarvitset aina pääsylipun, kun siirryt Juhlatallista kartanon historialliselle puistoalueelle ja päärakennukselle.

Miksi kesäpassi kannattaa hankkia?
Ainoastaan 25 € hintaisella kesäpassilla voit vapaasti vierailla Laukossa vaikka joka päivä läpi kesäkauden. Muistathan, että kesäpassi on henkilökohtainen.

Kuinka paljon aikaa kannattaa varata Laukko-vierailuun?
Uusi Laukko on suunniteltu siten, että vieraat voivat eritoten kauniina kesäpäivinä viettää kartanolla vaikka koko päivän. Toisaalta Laukkoon voi tarpeen tullen tutustua myös nopeasti vajaassa tunnissa.

Voivatko yksittäiset asiakkaat vierailla Laukossa kesäkauden ulkopuolella?

Joulusesongin aikaan (1.12.–22.12.2016) Laukon näyttelyt, kahvila ja puoti ovat avoinna joka päivä klo 14–20. Joululounaat 12. joulukuuta alkaen Juhlatallin Kurki-salissa.

Voinko majoittua Laukossa?
Hotellityyppistä majoitusta Laukossa ei ikävä kyllä ole. Sen sijaan Laukon kartanokylästä voi vuokrata oman asunnon viikoksi. Tiedustelut (arkisin 9-16): 0400 237 380 // varaukset@laukonkartano.fi.

Onko Laukossa yleisöopastuksia?
Joulusesongilla (1.12.-22.12) vieraat voivat osallistua päärakennuksella ”Laukon historiaa ja kartanojoulun taikaa” opastuskierroksille. Kartanon rouvan joulukierrokset kuuluvat pääsylipun hintaan.

Voiko Laukkoon saapua omalla veneellä?
Pajalahden pohjukassa sijaitsevasta Laukon satamalaiturista löytyy kymmenen venepaikkaa, joita kartanon asiakkaat voivat käyttää aukioloaikoina (max. 4 tuntia).

Voinko ottaa koiran Laukon puistoon?
Koirat ovat tervetulleita puistoalueelle. Koirille löytyy kivoja lenkkireittejä myös kartanon lähialueella risteileviltä hiekkateiltä.

 

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Tiedustelut ja ryhmätilaukset
(ma-pe klo 9-16)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti