Onko Laukko esteetön vierailukohde?

Juhlatalli ravintoloineen ja puoteineen sopii pyörätuolilla kuljettavaksi. Sen sijaan Laukon näyttelytilat eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille, koska niihin on noustava portaita.

Milloin on yleisöopastuksia?

Laukon Joulun aikaan (15.12 – 22.12.2017) emme pidä kesäkauden tapaan yleisöopastuksia. Sen sijaan vieraat tapaavat päärakennuksella kartanon vanhemman rouvan Leena Lagerstamin, joka kertoo vieraille kartanon kiehtovasta historiasta, kokoelmista ja perinteistä.

Voiko Laukossa poiketa joulukuussa lounaalla tai puodissa ilman pääsymaksua?

Kyllä vain. Laukon ravintola ja kartanopuoti sijaitsevat Juhlatallissa, joka sijaitsee pääsymaksullisen puisto- ja näyttelyalueen ulkopuolella.

Voinko majoittua Laukossa?

Laukossa ei ikävä kyllä tällä hetkellä ole tarjolla hotellityyppistä majoitusta.

Miksi Laukko-passi kannattaa hankkia?

Ainoastaan 35 € hintaisella passilla voit vapaasti vierailla kaikissa Laukon kartanon tapahtumissa. Muistathan, että kesäpassi on henkilökohtainen.

Mistä voin ostaa Laukko-passin?

Vuoden 2018 Laukko-passit tulevat myyntiin huhtikuussa 2018. Passin voi ostaa Laukon kartanon aukioloaikoina lippukassalta tai etukäteen Laukon kartanon verkkokaupasta (klikkaa linkkiä).

Kuinka paljon aikaa kannattaa varata Laukko-vierailuun?

Uusi Laukko on suunniteltu siten, että vieraat voivat eritoten kauniina kesäpäivinä viettää kartanolla vaikka koko päivän. Toisaalta Laukkoon voi tarpeen tullen tutustua myös nopeasti vajaassa tunnissa.

Voiko Laukkoon saapua omalla veneellä?

Pajalahden pohjukassa sijaitsevasta Laukon satamalaiturista löytyy kymmenen venepaikkaa, joita kartanon asiakkaat voivat käyttää aukioloaikoina (max. 6 tuntia).

Voinko ottaa koiran Laukon puistoon?

Koirat ovat tervetulleita puistoalueelle. Koirille löytyy kivoja lenkkireittejä myös kartanon lähialueella risteileviltä hiekkateiltä.

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti (Narva)

Ryhmätilaukset ja pöytävaraukset:
(ma-pe klo 9-14)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti