Onko Laukko esteetön vierailukohde?

Juhlatalli ravintoloineen ja puoteineen sopii pyörätuolilla kuljettavaksi. Sen sijaan Laukon näyttelytilat eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille, koska niihin on noustava portaita.

Milloin on yleisöopastuksia?

Elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Laukon historian kiehtovimpiin hetkiin FT Liisa Lagerstamin johdolla. ”Laukon historiaa ja Suomi-Filmin taikaa” -esitelmät kartanon päärakennuksella la-su klo 15. Esitelmän kesto n. 30 min. Esitelmä sisältyy pääsylipun hintaan.

Miksi kesäpassi kannattaa hankkia?

Ainoastaan 25 € hintaisella kesäpassilla voit vapaasti vierailla Laukossa vaikka joka päivä läpi kesäkauden. Muistathan, että kesäpassi on henkilökohtainen.

Mistä voin ostaa Laukon kesäpassin?

Kesäpassin voi ostaa Laukon kartanon aukioloaikoina lippukassalta tai etukäteen Laukon kartanon verkkokaupasta (klikkaa linkkiä).

Kuinka paljon aikaa kannattaa varata Laukko-vierailuun?

Uusi Laukko on suunniteltu siten, että vieraat voivat eritoten kauniina kesäpäivinä viettää kartanolla vaikka koko päivän. Toisaalta Laukkoon voi tarpeen tullen tutustua myös nopeasti vajaassa tunnissa.

Voiko Laukossa poiketa kesäkaudella lounaalla, kahvilla tai puodissa ilman pääsymaksua?

Kyllä vain. Laukon ravintola, talliterassi- ja kahvila sekä kartanopuoti sijaitsevat Juhlatallissa, joka sijaitsee maksullisen puisto- ja näyttelyalueen ulkopuolella.

Voivatko yksittäiset asiakkaat vierailla Laukossa kesäkauden ulkopuolella?

Laukon näyttelyt avautuvat suurelle yleisölle jälleen joulukuun viikonloppuina. Laukon ravintolassa samaan aikaan pikkujoulut ja joululounaat.

Voinko majoittua Laukossa?

Laukossa ei ikävä kyllä tällä hetkellä ole tarjolla hotellityyppistä majoitusta.

Voiko Laukkoon saapua omalla veneellä?

Pajalahden pohjukassa sijaitsevasta Laukon satamalaiturista löytyy kymmenen venepaikkaa, joita kartanon asiakkaat voivat käyttää aukioloaikoina (max. 6 tuntia).

Voinko ottaa koiran Laukon puistoon?

Koirat ovat tervetulleita puistoalueelle. Koirille löytyy kivoja lenkkireittejä myös kartanon lähialueella risteileviltä hiekkateiltä.

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Jaa sivu


Ota yhteyttä

Laukon Kartano

Laukontie 32
37370 Vesilahti

Ravintolan pöytävaraukset & Info:
(ma-su klo 9-14)
p. 040 157 8508

Ryhmätilaukset:
(ma-pe klo 9-14)
p. 0400 237 380

info@laukonkartano.fi
varaukset@laukonkartano.fi

www.laukonkartano.fi

Kartta

Ota yhteyttä

Nimesi*

Sähköpostisi*

Aihe

Viesti